GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άραγε γιατί πεινάτε συνέχεια;

Αν τους τελευταίους μήνες έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στην όρεξη σας και ενώ τρώτε μετά από λίγο έχετε ένα αίσθημα κενού στο στομάχι σα...

Αν τους τελευταίους μήνες έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στην όρεξη σας και ενώ τρώτε μετά από λίγο έχετε ένα αίσθημα κενού στο στομάχι σας, τότε ήρθε η στιγμή να μάθετε την αιτία. Υπάρχει μια πληθώρα από λόγους για τους οποίους είστε συνεχώς πεινασμένοι, αλλά σήμερα θα προσπαθήσουμε να θέσουμε ένα τέλος στη συνεχή πείνα σας.

Είστε αφυδατωμένοι. Το μυαλό σας μπορεί να σας παίξει κόλπα. Ενώ λαχταράτε κάποιες τροφές, στη πραγματικότητα το σώμα σας χρειάζεται ενυδάτωση. Ωστόσο, τα συμπτώματα της αφυδάτωσης, όπως η μείωση της ενέργειας και η υπνηλία, μιμούνται εκείνα της πείνας. Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, δοκιμάστε να πιείτε ένα ποτήρι νερό όταν αισθάνεστε πεινασμένοι, δέκα λεπτά πριν αποφασίσετε να φάτε. Εάν μετά νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι, θα έχετε αποφύγει μια συσσώρευση θερμίδων.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο νιώθετε σαν να παθαίνετε από την πείνα, ακόμη και μετά το γεύμα, μπορεί να είναι επειδή έχετε τροφοδοτήσει το σώμα σας με το λάθος τρόφιμα. Αντί να καταναλώνετε κενές θερμίδες, που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία σας, προσπαθήστε να βάλετε στη διατροφή σας θρεπτικές τροφές και θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στην όρεξη σας και μια μείωση της έντονης πείνας.

Πιθανόν να έχετε ήδη ακούσει αυτό αρκετές φορές, αλλά θα το πω και πάλι: το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να το παραλείψετε. Το πρωινό προκαλεί μικρότερες αυξήσεις στο σάκχαρο του αίματος και στην ινσουλίνη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερους πόθους για ορισμένες τροφές, στο υπόλοιπο της ημέρας. Για το καλύτερο αποτέλεσμα προσθέσετε πρωτεΐνη στο πρωινό σας,  για να κατευνάσει την πείνα σας!

Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε να παραδεχτείτε, ότι τρώτε συχνά έξω από πλήξη, γιατί όλοι το κάνουμε. Είναι ειλικρινά ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η πλειοψηφία των ανθρώπων καταναλώνει επιπλέον θερμίδες. Άρα, αν την επόμενη φορά αισθάνεστε πείνα, ρωτήστε τον εαυτό σας αν είναι πραγματική ή εάν βαριέστε. Εφόσον ισχύει το δεύτερο, απλώς προσπαθήστε να ψυχαγωγηθείτε με κάτι άλλο.
Πηγή: jenny.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια