GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πήγε να κλέψει μετασχηματιστή από “κουφάρι” στην Ξάνθη – Παράτησε Ι.Χ. και εργαλεία στο εργοστάσιο

Τον μετασχηματιστή από τις εγκαταστάσεις ανενεργού εργοστασίου της Ξάνθης αποπειράθηκε να κλέψει ένας 29χρονος την Κυριακή.  Οι αστυνο...

Τον μετασχηματιστή από τις εγκαταστάσεις ανενεργού εργοστασίου της Ξάνθης αποπειράθηκε να κλέψει ένας 29χρονος την Κυριακή. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη στη Γενισέα τη Δευτέρα, διότι, όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 30-11-2014, διέρρηξε τις εγκαταστάσεις ανενεργού εργοστασίου, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του υποσταθμού, έναν μετασχηματιστή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. 

Στους χώρους του εργοστασίου και πέριξ αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 διαρρηκτικά εργαλεία και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέβη ο δράστης στο σημείο.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας. 


Συνελήφθη χθες (1-12-2014) το μεσημέρι, στη Γενισέα Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής μετασχηματιστή από τις εγκαταστάσεις ανενεργού εργοστασίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια