GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ στη 40 εκκλησιών - “Μούσκεμα” οι γύρω δρόμοι (+VIDEO)

-Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ μετέβη στο σημείο για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση της βλάβης  Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της Δημοτικής Επιχ...

-Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ μετέβη στο σημείο για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση της βλάβης 

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου επί της οδού 40 εκκλησιών, κοντά σε περίπτερο. 

Μέσα σε λίγα λεπτά οι τόσο η 40 εκκλησιών όσο και οι γύρω δρόμοι έγιναν “μούσκεμα” από τα νερά που αναδύονταν ενώ στο σημείο κλήθηκε και μετέβη συνεργείο της ΔΕΥΑΞ για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση της βλάβης. 

Ένα εκσκαπτικό μηχάνημα άνοιξε μια τρύπα επί του οδοστρώματος, πάνω ακριβώς από τον σπασμένο αγωγό ενώ στη συνέχεια εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ ανέλαβαν την επιδιόρθωσή του. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κατοικίες που βρίσκονταν στην περιοχή, όπως άλλωστε συνηθίζεται, έμειναν χωρίς νερό  ώστε να καταστεί εφικτή η επίλυση του προβλήματος.   

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα καταγράφονται συχνά πυκνά αντίστοιχες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, ενώ πριν από ακριβώς μια εβδομάδα εξίσου μεγάλη βλάβη είχε σημειώθηκε επί της οδού Δημοκρίτου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια