GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το πιο μικροσκοπικό διαμέρισμα του Παρισιού - ΦΩΤΟ + VIDEO

Πρόκειται πιθανότατα για το πιο μικροσκοπικό διαμέρισμα στο Παρίσι, καθώς έχει το μέγεθος ενός κανονικού δωματίου. Εκτείνεται σε μόλις 8 ...

Πρόκειται πιθανότατα για το πιο μικροσκοπικό διαμέρισμα στο Παρίσι, καθώς έχει το μέγεθος ενός κανονικού δωματίου. Εκτείνεται σε μόλις 8 τ.μ. και χρησιμοποιείτο στο κτίριο του 19ου αιώνα όπου βρίσκεται ως δωμάτιο υπηρεσίας.

Σήμερα, η εταιρεία Kitoko Studio το μεταμόρφωσε σε ένα σύγχρονο «μπιζουδάκι» για ένα νέο άτομο, που δεν χρειάζεται να αγοράσει καν έπιπλα για να μείνει. Είναι απλό και λειτουργικό, αφού διαθέτει μια σύγχρονη κουζίνα, ενώ για το κρεβάτι, για να μην πιάνει πολύ χώρο, δημιουργήθηκε μια ειδική κατασκευή, που διαθέτει ταυτόχρονα και ένα είδος μικρού γραφείου ή τραπεζιού για γεύμα, μία ντουλάπα και μια βιβλιοθήκη, με το κρεβάτι στο πάνω μέρος της. Εντάξει, μπορεί να μοιάζει λίγο με ντουλάπι-κρεβάτι, ωστόσο είναι πολύ γλυκό.

Πάντως, η αρχιτεκτονική ομάδα που επιμελήθηκε την ανακαίνιση φρόντισε να εκμεταλλευτεί τον οποιοδήποτε χώρο. Για παράδειγμα, κάτω από το κρεβάτι υπάρχει έξτρα αποθηκευτικός χώρος για σεντόνια και άλλα προσωπικά είδη.

Το κουζινάκι διαθέτει νεροχύτη, φούρνο μικροκυμάτων και αφαιρούμενη εστία μαγειρέματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος όταν δεν μαγειρεύετε. Τέλος, ακριβώς δίπλα είναι ένα πολύ στιλάτο και ντιζαϊνάτο μικροσκοπικό μπάνιο με ντουζιέρα.
iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια