GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τριπλή καραμπόλα στη διασταύρωση της Γενισέας! Εγκλωβίστηκε στο Ι.Χ. οδηγός από τη σύγκρουση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγός Ι.Χ. που ενεπλάκη σε τριπλή καραμπόλα που σημειώθηκε στη διαστα...

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγός Ι.Χ. που ενεπλάκη σε τριπλή καραμπόλα που σημειώθηκε στη διασταύρωση της Ε.Ο. Ξάνθης – Αβδήρων στο ύψος της Γενισέας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν τις 5.00 Ι.Χ. κινούμενο με κατεύθυνση τα Άβδηρα επιχείρησε στροφή προς τον οικισμό της Γενισέας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έτερο Ι.Χ. από το αντίθετο ρεύμα, ενώ στον τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο Ι.Χ. που ακολουθούσε. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δυο επανδρωμένα οχήματα, καθώς από τη σύγκρουση η οδηγός ενός εκ των οχημάτων εγκλωβίστηκε μέσα στο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει. 

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα ενώ ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αμέσως μόλις κατέστη εφικτός ο απεγκλωβισμός της. 

Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα, πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα. Η Αστυνομία κλήθηκε και έσπευσε επίσης στον χώρο του ατυχήματος διενεργώντας προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό σημειώθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια