GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Την Κυριακή τα “40” της ΝΔ στην Ξάνθη – Κεντρικός ομιλητής ο Αργύρης Ντινόπουλος

Οι πληροφορίες του ThrakiToday.com που ήθελαν τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο να δίνει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις γ...

Οι πληροφορίες του ThrakiToday.com που ήθελαν τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο να δίνει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ στην Ξάνθη επιβεβαιώθηκαν από τη τοπική ΝΟΔΕ. 

Ήδη εδώ και εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η ΝΔ θα αποστείλει πρωτοκλασάτα στελέχη της στις κατά τόπους αντίστοιχες εκδηλώσεις και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiToday.com (ΕΔΩ) ο “εκλεκτός” για την πόλη της Ξάνθης ήταν ο κ. Ντινόπουλος. 

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ επιβεβαιώνει το γεγονός ενημερώνοντας πως οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί της Κυριακής. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως “ο  Πρόεδρος  της  ΝΟ.Δ.Ε.  ΞΑΝΘΗΣ  κος  ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  σας  καλεί  να  έλθετε  την  Κυριακή  23  Νοεμβρίου  στις  11:30 π.μ.  στην αίθουσα  διαλέξεων  του  ξενοδοχείου ΞΑΝΘΙΠΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (28ης Οκτωβρίου 212) για  τον  εορτασμό  των  40  χρόνων  1974-2014  από  την  ίδρυση  της  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Επίσημος  ομιλητής  θα  είναι  ο  Υπουργός κος ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ. Θα  χαρούμε  για  την  παρουσία  σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια