GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μία… Ξάνθη μόνος του ο Σίλβα Κλέιτον! Νίκη ανάσα για την Skoda στα Πηγάδια

Παίκτης για όλες τις… δουλειές! Με τον Σίλβα Κλέιτον να… σερβίρει αλλά και να σκοράρει, η SKODA Ξάνθη επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και επέστρεψε...

skoda_xanthi_ofi01Παίκτης για όλες τις… δουλειές! Με τον Σίλβα Κλέιτον να… σερβίρει αλλά και να σκοράρει, η SKODA Ξάνθη επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από το βαρύ 5-2 στο Αγρίνιο.

Ο παλιός καλός Κλέιτον! Ο Βραζιλιάνος ήταν όλα τα… λεφτά για την SKODA Ξάνθη στη νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ, αφού από το δικό του πόδι ήρθε η ισοφάριση με τον Λισγάρα (29') στο γκολ του Πετρόπουλου (6’), ενώ ο ίδιος με σουτ… φωτοβολίδα (33') ολοκλήρωσε την ανατροπή των Ακριτών! 

Το ματς
Ούτε δύο λεπτά δεν είχαν περάσει στην αναμέτρηση και ο ΟΦΗ είχε ήδη την πρώτη καλή προειδοποιητική… βολή. Το λάθος της Ξάνθης ήταν πως δεν πήρε στα… σοβαρά το «καμπανάκι» των Κρητικών, με αποτέλεσμα ο Πετρόπουλος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 6’ και να τους δώσει το προβάδισμα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους Ακρίτες, οι οποίοι είχαν την κατοχή, αλλά χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να «θορυβήσουν» τον Λόρια. 

Η κυριαρχία της ομάδας του Λουτσέσκου συνεχιζόταν –αφού οι παίκτες του Γκατούζο ήταν όλοι πίσω- με αποτέλεσμα να «επιβραβευθεί» και να κάνει την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά (29’ και 33’)! Στον εναπομείναντα χρόνο, δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο και έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι (2-1) στα αποδυτήρια. 

skoda_xanthi_ofi
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Ξάνθη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μετρώντας ήδη τέσσερις ευκαιρίες μέσα σε 20 λεπτά. Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να είναι κλεισμένος στην άμυνά του, ενώ και με την αναγκαστική αλλαγή του τραυματία Κουτσιανικούλη, έχασε αρκετή ταχύτητα στην επίθεση. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Κρητικούς όταν ο Τζορτζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (77’) και αφού ο Ροβίθης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαρόπουλο –τρία λεπτά αργότερα- τότε το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και η Ξάνθη πήρε το σημαντικό τρίποντο. 

Οι συνθέσεις
SKODA Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (63’ Ράνος), Φλίσκας, Βασιλακάκης (72’ Παπαστεριανός), Κλέιτον (88’ Ρούντι), Καπετάνος, Λισγάρας, Γούτας, Λουσέρο. 

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Ομπόντο, Ολιβέιρα. 

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (46’ Τζορτζ), Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος (68’ Σίσιτς), Κουτσιανικούλης (59’ Ροβίθης), Απόνιο. 

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Μονιάκης, Μεϊτέ, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια