GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακάλυψαν τα μυστικά της ΑΜΘ οι επισκέπτες της "Philoxenia" - Παρούσα στην Έκθεση η Περιφέρεια (+ΦΩΤΟ)

-Επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ και η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη  Στην έκθεση Philoxenia 2014 που διοργανώθ...

-Επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ και η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη 

Στην έκθεση Philoxenia 2014 που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ένα τουριστικό περίπτερο. 

Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή ενώ σε αυτή το παρών έδωσαν εκθέτες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.  

Το κεντρικό σύνθημα της τουριστικής προβολής που επιχείρησε η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω του περιπτέρου που έστησε στην έκθεση ήταν “Ανακάλυψε τα μυστικά μας”, και μέσω οπτικοακουστικού υλικού εξέθεσε φυσικές και λαογραφικές ομορφιές και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ. 

Στους επισκέπτες διανεμήθηκε έντυπο υλικό που διέθεσε η Περιφέρεια αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού στην περιοχή, ενώ το τουριστικό περίπτερο της ΑΜΘ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογίαννη. 















Δεν υπάρχουν σχόλια