GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οφθαλμίατρος σε Νοσοκομείο της Β. Ελλάδας ζήτησε “φακελάκι” 300 ευρώ για εγχείρηση καταρράκτη

Απαίτησε από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ως αμοιβή για την πραγματοποίηση εγχείρησης συγγενικού του προσώπου Από την Υπο...

Απαίτησε από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ως αμοιβή για την πραγματοποίηση εγχείρησης συγγενικού του προσώπου

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 51χρονου ιατρού Δημόσιου Νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα, με τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου και της απείθειας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε τριακόσια (300) ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα,  παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις, στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο. 

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες (19-11-2014) το πρωί, στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, ο ημεδαπός του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά την έρευνα που επακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα (20-11-2014), στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210–8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια