GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καθολική αποχή των Δασκάλων της Ξάνθης από την αξιολόγηση - Δεν μετέχουν στα σεμινάρια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης χαιρετίζει την αποφασιστικότητα των συναδέλφων των μειονοτικών σχολείων και των σ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης χαιρετίζει την αποφασιστικότητα των συναδέλφων των μειονοτικών σχολείων και των συναδέλφων νηπιαγωγών για την καθολική αποχή τους από τα προγραμματισμένα σεμινάρια των σχολικών συμβούλων στα πλαίσια της ενημέρωσης και «διευκόλυνσης» της διαδικασίας για τη συμπλήρωση φόρμας της ΑΕΕ στον Ετήσιο Προγραμματισμό, καθώς και του portfolio της Αξιολόγησης.

Η απόφαση της ΔΟΕ για μη συμμετοχή στις διαδικασίες της αξιολόγησης και ΑΕΕ με το κάλεσμα των εκπαιδευτικών να σταθούν ενάντια στην απόφαση του Υπουργού Παιδείας για την επιβολή της αξιολόγησης που μόνο αξιολόγηση δεν είναι, αποτελεί μονόδρομο.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης με απεργία-αποχή (απόφαση ΔΟΕ) με ενότητα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα ενάντια στο τέχνασμα του Υπουργείου Παιδείας, που επιχειρεί στην πράξη να επιβάλει την προσωπική αξιολόγηση διά μέσου των νηπιαγωγών, αλλά  και σε όλους αυτούς που θέλουν να καταδικάσουν τον Κλάδος μας.

Η νίκη για τον Κλάδο θα έρθει μόνο αν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, πιστοί στις αποφάσεις των Συλλόγων και της ΔΟΕ.

Συνεχίζουμε δυναμικά και δίνουμε όλοι το παρόν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:15 στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια