GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις φλόγες διαμέρισμα στην Ξάνθη – Άρπαξε φωτιά το πλυντήριο ρούχων από βραχυκύκλωμα (+VIDEO)

-Έντρομη η ένοικος του διαμερίσματος βγήκε έξω φωνάζοντας τους γείτονες να τη βοηθήσουν  Παρανάλωμα του πυρός κόντεψε να γίνει το ...


-Έντρομη η ένοικος του διαμερίσματος βγήκε έξω φωνάζοντας τους γείτονες να τη βοηθήσουν 

Παρανάλωμα του πυρός κόντεψε να γίνει το πρωί της Δευτέρας διαμέρισμα οικοδομής επί της οδού Εφέσου στην Ξάνθη, όταν άρπαξε φωτιά το πλυντήριο ρούχων. 

Λίγο μετά τις 9.00 η γυναίκα που βρίσκονταν μόνη μέσα στο διαμέρισμα αντίκρισε πυκνούς μαύρους καπνούς να αναδύονται από το μπάνιο. Το πλυντήριο ρούχων που βρισκόταν στο εσωτερικό του δωματίου είχε τυλιχθεί στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε χρήση, κάτι που από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποδίδεται σε πιθανό βραχυκύκλωμα. 

Αντιδρώντας άμεσα η ένοικος κατέβασε το γενικό διακόπτη του ρεύματος ενώ βγήκε έντρομη έξω από το διαμέρισμα καλώντας σε βοήθεια και φωνάζοντας στους γείτονες πως το σπίτι της είχε πάρει φωτιά. 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 1ο όροφο πνίγηκε από τους μαύρους καπνούς οι όποιοι έβγαιναν από τα παράθυρα ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο επανδρωμένα οχήματα καθώς και ένα ανακριτικό όχημα. Η ένοικος απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα ενώ η έγκαιρη αντίδραση έσωσε τον χώρο από τα χειρότερα. 

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία ενώ όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι αναζητώντας εξηγήσεις για τα αίτια της πυρκαγιάς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, η οποία δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές μέσα στο σπίτι μιας και δεν πρόλαβε να επεκταθεί ωστόσο οι πυκνοί καπνοί ήταν αρκετοί για να μαυρίσουν τους τοίχους του διαμερίσματος. 

Η ένοικος μεταφέρθηκε προληπτικά και φανερά σοκαρισμένη στο Νοσοκομείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά στο διαμέρισμα βρίσκονταν και δυο μικρά παιδιά, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Σχολείο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια