GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προπονητικό «διπλό» στα Πηγάδια! Φιλική ήττα με 2-0 για τη Skoda από τον Ηρακλή (+ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο το μεσημέρι SKODA ΞΑΝΘΗ και Ηρακλής έπαιξαν σε προπονητικό «διπλό» στο γήπεδο της Ξανθιώτικης ομάδας στα Πηγάδια, σε μία προσ...

Το Σάββατο το μεσημέρι SKODA ΞΑΝΘΗ και Ηρακλής έπαιξαν σε προπονητικό «διπλό» στο γήπεδο της Ξανθιώτικης ομάδας στα Πηγάδια, σε μία προσπάθεια να διατηρηθούν οι δύο αντίπαλοι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Οι προπονητές, Ραζβάν Λουτσέσκου και Νίκος Παπαδόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να τους δώσουν χρόνο δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Super League και Football League αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος με το γκολ του Περόνε στο 19’ κι έκαναν το 0-2 στο 75’ με τον Λουκίνα. 

Τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους έχασαν οι Λισγάρας (7’), Σολτάνι (9’, 17’), Γούτας (12’), Ράνος (37’), Ολιβέιρα (75’, 84’) ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει και στο 50’ με τον Περόνε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Κασναφέρης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη – Δρασκέλη.

SKODA ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Ζαρόπουλος (46’ Κυριακίδης), Γουάλας (46’ Μπέρτος), Μπαξεβανίδης (76’ Κολλαράς), Λισγάρας (46’ Παπαστεριανός), Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Κλέιτον (70’ Λαζαρίδης), Ράνος (76’ Μπαρέττας), Καπετάνος (46’ Λουσέρο), Σολτάνι (55’ Ολιβέιρα).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης. Έπαιξαν και οι: Λαδάς, Σαραμάντας, Σιατραβάνης, Τόσκας, Κυριακίδης, Σμίλτος, Κάσσος, Λουκίνας, Αγγελόπουλος, Ζαμπάζης, Παπαθανασίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια