GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δίνουν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη που έκαψε με οξύ τον σκύλο στην Πάχνη Ξάνθης

Τη σιωπή των κατοίκων του χωριού Πάχνη Ξάνθης προσπαθούν να σπάζουν οι φιλόζωοι, που αναζητούν τον σαδιστή, ο οποίος έκαψε ζωντανό το σκυλ...

Τη σιωπή των κατοίκων του χωριού Πάχνη Ξάνθης προσπαθούν να σπάζουν οι φιλόζωοι, που αναζητούν τον σαδιστή, ο οποίος έκαψε ζωντανό το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες ρίχνοντας του καυστικό υγρό στο κεφάλι και στο σώμα. 

Το ζώο τυφλώθηκε και τα μάτια του στην κυριολεξία εξαφανίστηκαν και έχει πληγές στα μπροστινά του πόδια και στον θώρακα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη.

Το γερμανικό φιλοζωικό σωματείο Griechische Fellnasen e.V., αντιπροσωπεία του οποίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ξάνθη λόγω του προγράμματος δωρεάν στείρωσης αδέσποτων ζώων, που πραγματοποιείται εκεί, δίνει αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον καταθέσει στην Αστυνομία ποιος κακοποίησε έτσι αυτό το νεαρό σκυλάκι. Μάλιστα ανέλαβε και όλα τα έξοδα νοσηλείας του. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες καλέστε στο τηλέφωνο: 6998185478.

Το χρονικό της διάσωσης
Το ζώο το εντόπισε τυχαία την Πέμπτη το πρωί κοντά τον οικισμό Πάχνη του Δήμου Μύκης ένας κυνηγός. Το σκυλί που έχει κακοποιηθεί και στο παρελθόν - αφού έχει κομμένα αυτιά - σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο οποίος το εξέτασε έχει τυφλωθεί με οξύ, με καυστικό υγρό. Κάποιος το έριξε στα μάτια και στο σώμα του, ενώ από τα εγκαύματα που φέρει στα πόδια φαίνονται ακόμα και τα οστά του.

Το www.zoosos.gr ενημερώθηκε για το περιστατικό από τη Ντιάνα Σεγγερίδου η οποία μας εξήγησε ότι το σκυλί μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί αρχικά στο κτηνιατρείο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πόλη της Ξάνθης και από την πρώτη διάγνωση διαπιστώθηκε ότι του έχουν ρίξει οξύ στο κεφάλι στα πρόσθια άκρα και στον θώρακα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας περιέγραψε τα μάτια του έχουν λιώσει!

Το ζώο ο κυνηγός, που το βρήκε, αρχικά με το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Γ. Ζαγκλιαβού και του Σ. Χατζούδη αλλά καθώς εκεί βρισκόταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα στειρώσεων, που κάνει η γερμανική φιλοζωική οργάνωση Griechische Fellnasen e.V. κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην κλινική του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το ζώο παραμένει για νοσηλεία στην κλινική, καθώς η κατάσταση του είναι κρίσιμη, και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της υγείας του. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανιστήριού που πέρασε στα χέρια των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια