GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο σκοτάδι η Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος! Παράπονα για αργοπορημένο φωτισμό (+ΦΩΤΟ)

Με καθυστέρηση μερικών ωρών ανάβουν τα φώτα επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος όπως καταγγέλλουν οδηγοί που κάνουν χρήση του δρόμου...

Με καθυστέρηση μερικών ωρών ανάβουν τα φώτα επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος όπως καταγγέλλουν οδηγοί που κάνουν χρήση του δρόμου καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. 

Πρόκειται για τον δημόσιο φωτισμό που βρίσκεται περιμετρικά του οδικού δικτύου, ο οποίος πέραν των γενικότερων προβλημάτων που παρουσιάζει, παρά το γεγονός πως εδώ και μέρες σουρουπώνει νωρίτερα καθυστερεί να τεθεί σε λειτουργία. Έτσι αν και θα περίμενε κανείς λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα τα φώτα να ανάβουν, ώστε να γίνεται πιο ασφαλής η χρήση του δρόμου τόσο από τους οδηγούς Ι.Χ. όσο και από τους οδηγούς δικύκλων ή και ποδηλάτων. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης λειτουργίας το γεγονός πως ο δρόμος παραμένει αφώτιστος ή κακοφωτισμένος για αρκετή ώρα μετά το σούρουπο με ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει στην ομαλή κίνηση των οχημάτων. 

Το πρόβλημα αναμόχλευσε και το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα με θύμα έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη. 

Την ίδια στιγμή, το μεσημέρι της Τρίτης ειδικό συνεργείο προχώρησε στον έλεγχο του δημόσιου φωτισμού επί της Ε.Ο. Ξάνθης – Πετεινού, όπου όλα τα φώτα τέθηκαν σε λειτουργία ώστε να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να επιδιορθωθούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια