GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Απαλλάχθηκε” από τα καθήκοντά της η Διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης με απόφαση Δημάρχου

Από τα καθήκοντα της αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Δήμου Ξάνθης “απαλλάχθηκε” με απόφαση του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου...

dimos_xanthisΑπό τα καθήκοντα της αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Δήμου Ξάνθης “απαλλάχθηκε” με απόφαση του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου η κα Μαρία Σπανού. 

Η κα Σπανού με την υπ. αριθμ. 817/42571/24-7-2013 απόφαση του προηγούμενου Δημάρχου κ. Μιχάλη Στυλιανίδη περί αναπλήρωσης προϊσταμένων  είχε αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. 

Με νεότερη απόφασή του ο νέος Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, τροποποιεί μερικώς από 1-11-2014, την με αριθ. 1660/71471/23-12-2013 απόφαση Δημάρχου περί «Τοποθέτησης προϊσταμένων Δ/νσεων του Δήμου Ξάνθης», ως προς την τοποθέτηση προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, λόγω παραίτησης –για συνταξιοδότηση- της Λάππα Ελένης του Αλεξίου και τοποθετούμε την Σπανού Μαρία του Ιωάννη, υπάλληλο του Δήμου μας, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Β΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια