GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ι.Χ. τραυμάτισε πεζό στην Ξάνθη – Βρέθηκε στο έδαφος ηλικιωμένος και κατέληξε στο Νοσοκομείο

-Σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης το ατύχημα επί της οδού Μιχαήλ Καραολή μπροστά από κατάστημα ρούχων  Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθ...

troxaio_atuxima_xanthi-Σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης το ατύχημα επί της οδού Μιχαήλ Καραολή μπροστά από κατάστημα ρούχων 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μεταφέρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης όταν κινούμενος πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. επί της οδού Μιχαήλ Καραολή.

Πιο συγκεκριμένα, νεαρή οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου λευκού χρώματος και χαμηλού κυβισμού κινούμενη επί της οδού Μιχαήλ Καραολή με κατεύθυνση την Πλατεία Μπαλτατζή συγκρούστηκε με τον ηλικιωμένο πεζό ο οποίος κατέληξε στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά και μάλιστα στο χέρι. Ωστόσο στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο καθώς και ένα  όχημα της Αστυνομίας. 

Για μερικά λεπτά προκλήθηκε οδική σύγχυση στην περιοχή, λόγω του ατυχήματος, ωστόσο η κυκλοφορικά αποκαταστάθηκε άμεσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα, ενώ η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια