GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βόμβα Αβραμόπουλου - Δεν αποκλείει συνεργασία ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Για τέλος στην κομματική πόλωση και στροφή στις συνεργασίες, έκανε λόγο ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Ο τόπος πρέπει επ...

avramopoulos_synergasiaΓια τέλος στην κομματική πόλωση και στροφή στις συνεργασίες, έκανε λόγο ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Ο τόπος πρέπει επιτέλους να κυβερνηθεί", είπε μεταξύ άλλων.

"Σε μια δημοκρατία εφικτό είναι ό,τι αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός. Αυτός αποφασίζει. Οι πολιτικοί και τα κόμματα οφείλουν να βρουν το πιο πρόσφορο και δημοκρατικό δρόμο να εφαρμόσουν την εντολή αυτή", απαντά ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στην ερώτηση εάν θα ήταν εφικτή μια κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Μιλώντας στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο Έλληνας επίτροπος αναφέρει επίσης, ενόψει της προεδρικής εκλογής, ότι "ο τόπος πρέπει επιτέλους να κυβερνηθεί", καθώς λόγω των εξελίξεων στην οικονομία, αλλά και στα εθνικά θέματα, "χρειάζεται πάνω απ’ όλα σταθερότητα και ενότητα".

Σε σχέση με το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε και περιλαμβάνει τους τομείς της Μετανάστευσης, των Εσωτερικών Υποθέσεων και της Ιθαγένειας, ο κ. Αβραμόπουλος σημειώνει πως η Ευρώπη οφείλει να προφυλάξει τα κοινά της σύνορα, με κύριο εργαλείο "να αδρανοποιήσουμε όσους επενδύουν στην παράνομη μετανάστευση".

Τέλος, αναφορικά με τις κινήσεις της Άγκυρας σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ, παρατηρεί ότι "η Τουρκία χάνει την ψυχραιμία της" και υπογραμμίζει πως "η επένδυση στην ένταση δεν ωφελεί την ευρωπαϊκή της προοπτική, ούτε τα συμφέροντα της Ατλαντικής Συμμαχίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια