GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρύπωσαν σε παλαιοπωλείο της Ξάνθης – Έκλεψαν 400 ευρώ και ένα tablet και έγιναν καπνός (+ΦΩΤΟ)

-Παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος του κτιρίου που στεγάζεται το παντοπωλείο -Βρέθηκε ένας λοστός με τον οποίον διέρρηξαν το ...

-Παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος του κτιρίου που στεγάζεται το παντοπωλείο
-Βρέθηκε ένας λοστός με τον οποίον διέρρηξαν το παράθυρο με... χειρουργική ακρίβεια

Το ποσό των 400 ευρώ και ένα tablet έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες νωρίς το απόγευμα της Τρίτης από γνωστό παλαιοπωλείο του οδού Βενιζέλου στην Ξάνθη. 

Οι δράστες, το διάστημα 14.30 με 17.30 που το παλαιοπωλείο παρέμενε κλειστό, διέρρηξαν με τη χρήση ενός λοστού ένα μικρό παραθυράκι που διατηρεί το κατάστημα στο πίσω μέρος του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται και στη συνέχεια εισήλθαν εντός του χώρου, αφαιρώντας όσα χρήματα βρήκαν καθώς και την ηλεκτρονική συσκευή. 

Υπάλληλος του καταστήματος με την επωνυμία “Σκαρπέλο”, επέστρεψε στον χώρο εργασίας του λίγο πριν τις 6.00 για να ανοίξει το παλαιοπωλείο και κατά την είσοδό του στο κατάστημα αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πλησιάζοντας προς το ταμείο αντίκρισε το χάλι που άφησαν πίσω τους οι δράστες, οι όποιοι έκαναν άνω κάτω τα αντικείμενα που βρήκαν μπροστά τους χωρίς ωστόσο να κλέψουν κάποιο απ' αυτά. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κανένας κάτοικος της περιοχής ή περαστικός από τον ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο της Ξάνθης δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Οι δράστες προσέγγισαν το κατάστημα από την αυλή του Ιερού Ναού του Αγίου Βλασίου που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το παλαιοπωλείο, ενώ κατάφεραν να παραβιάσουν το παράθυρο με “χειρουργική” ευλάβεια χωρίς να προκαλέσουν φθορές σε αυτό και υποδηλώνοντας την προϋπηρεσία τους σε αντίστοιχες πράξεις. 

Πίσω από το κατάστημα βρέθηκε ο λοστός με τον οποίο πραγματοποίησαν τη διάρρηξη ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομία. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φαίνεται πως παρατηρείται επανεμφάνιση αντίστοιχων περιστατικών στην περιοχή, κάτι που προβληματίζει εντόνως τις Αρχές αλλά και τους κατοίκους καθώς για αρκετούς μήνες παρόμοιες εγκληματικές πράξεις είχαν περιοριστεί.  




Δεν υπάρχουν σχόλια