GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξιχνιάστηκαν 4 διαρρήξεις σε σχολείο και καταστήματα της Ορεστιάδας

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί     Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 4 διαρρήξεις, που...

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί    

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 4 διαρρήξεις, που είχαν διαπραχθεί, από 17/10 έως  5/11/2014, σε σχολείο και καταστήματα της Ορεστιάδας. 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (5-11-2014), το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 15 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.  

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες διέρρηξαν νηπιαγωγείο της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ.  

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα σχετικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 17/10 έως 2/11/2014, διέπραξαν άλλες τρεις (3) διαρρήξεις σε καταστήματα της Ορεστιάδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά 580 Ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.  

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε το χρηματικό ποσό, που αφαίρεσαν από το νηπιαγωγείο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.    

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια