GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φορτηγάκι με 29 λαθρομετανάστες! Χειροπέδες στον 22χρονο οδηγό στη Μάνδρα του Έβρου

Συνελήφθη την Τετάρτη (5-11-2014) το πρωί, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου -Αλεξανδρούπολης, πλησίον οικισμού Μάνδρας, από αστυνομικούς του Τ...

Συνελήφθη την Τετάρτη (5-11-2014) το πρωί, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου -Αλεξανδρούπολης, πλησίον οικισμού Μάνδρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι εννέα (29) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 22χρονο, οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.  

Ακολούθως, λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πλην όμως καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι εννέα (29) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια