GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρόφιμα 200.000 ευρώ για άστεγους και άπορους της ΑΜΘ – Θα προηγηθεί καταγραφή

Την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και το Υπουργείο Εργασίας ύψους 200.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το ...

Την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και το Υπουργείο Εργασίας ύψους 200.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για χρήματα τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης άστεγων και άπορων που διαβιούν στην Περιφέρεια, και πιο συγκεκριμένα για τρόφιμα καθημερινές ανάγκης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιώργος Παυλίδης. “Τα τρόφιμα αυτά θα διοχετευτούν στα κοινωνικά παντοπωλεία και θα δοθούν σε άτομα που είτε είναι άστεγοι είτε η στέγη τους είναι ανεπαρκής” σημείωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, εξηγώντας πως “πρόκειται για τρόφιμα καθημερινής ανάγκης. Το πόσοι είναι οι δικαιούχοι θα προκύψει σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Κοινωνικές Δομές που αυτοί κατέχουν”. 

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, τα κοινωνικά παντοπωλεία που λειτουργούν κατά μήκος της ΑΜΘ θα παραλάβουν τα τρόφιμα τα οποία θα παραδώσουν στη συνέχεια σε όσες οικογένειες και άτομα τα δικαιούνται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια