GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάει σπίτι του με... Πυροσβεστικό! Τέρατα και σημεία σε κλιμάκιο της πυροσβεστικής στην Ξάνθη (+VIDEO)

-Το μεσημέρι ένα Πυροσβεστικό όχημα τον μεταφέρει από τη ΒΙ.ΠΕ. στο Πετροχώρι και από εκεί πάει στην Καβάλα  -“Παντελώς παράνομη” χαρ...

-Το μεσημέρι ένα Πυροσβεστικό όχημα τον μεταφέρει από τη ΒΙ.ΠΕ. στο Πετροχώρι και από εκεί πάει στην Καβάλα 
-“Παντελώς παράνομη” χαρακτηρίζει την πράξη του, ανώτατο στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος 

Σπίτι του με... Πυροσβεστικό όχημα μετακινείται σχεδόν καθημερινά ο Διοικητικής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης, ο οποίος κινεί όχημα της υπηρεσίας για να τον μεταφέρει στο Πετροχώρι και από εκεί επιβιβάζεται σε λεωφορείο για την Καβάλα!

Όπως προκύπτει από την έρευνα του ThrakiToday.com, λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι ένα Πυροσβεστικό όχημα καταφτάνει στο Πετροχώρι, στην ανατολική είσοδο του χωριού λίγα μέτρα μακριά από τις Στρατιωτικές Μονάδες. Από το όχημα αποβιβάζεται ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης φορώντας την υπηρεσιακή του ενδυμασία με διακριτό τον βαθμό και το αξίωμα που κατέχει. 

Ακολούθως, και έχοντας “ξεφορτωθεί” τμήματα της στολής του επιβιβάζεται σε ένα εκ των λεωφορείων που μεταφέρουν τα στελέχη του Δ' Σώματος Στρατού στην περιοχή της Καβάλας, ώστε να μεταβεί στη γειτονική πόλη όπου και διαμένει. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο Διοικητής, όπως και τα στελέχη μιας Πυροσβεστική Υπηρεσίας, οφείλει να διαμένει σε απόσταση μικρότερη ή ίση των 15 χιλιομέτρων από την Υπηρεσία του για να μπορεί άμεσα να μεταβεί σε αυτή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάτι που όπως διαπιστώνεται δεν εφαρμόζεται στην προκειμένη περίπτωση. 

Ερωτηθείς σχετικά ανώτατο στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος χαρακτηρίζει τη χρήση του Πυροσβεστικού οχήματος για τη μεταφορά του Διοικητή, ή του εκάστοτε στελέχους, ως “παντελώς παράνομη”, κάτι που άλλωστε είναι αυτονόητο. 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για κάτι που συμβαίνει εδώ και μήνες, χωρίς να έχει “υποπέσει”, προφανώς, στην αντίληψη των ανωτέρων του Διοικητή στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό παράπτωμα! Άλλωστε όπως γίνεται εύκολο κατανοητό δεν μπορεί με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου να μετακινείται όχημα της Πυροσβεστικής για προσωπικές ανάγκες Διοικητών και στελεχών, ενώ ερωτηματικά προκαλούν οι λόγοι για τους οποίους αυτό συμβαίνει έως και τώρα.  







Δεν υπάρχουν σχόλια