GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ψεύτικος διερμηνέας νοηματικής κάνει σόου δίπλα στον δήμαρχο της Νέας Υόρκη

Ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ φαίνεται πως δημιούργησε μόδα! Ο ψεύτικος διερμηνέας κατά την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, που έγινε διάσημος παγκοσμ...

diermineas_pseutikos
Ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ φαίνεται πως δημιούργησε μόδα! Ο ψεύτικος διερμηνέας κατά την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, που έγινε διάσημος παγκοσμίως, έγινε το... ίνδαλμα του συγκεκριμένου Αμερικανού που κλήθηκε να κάνει τον διερμηνέα νοηματικής στις δηλώσεις του Νεοϋορκέζου δημάρχου Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης για τον Έμπολα, ο συγκεκριμένος Αμερικανός -αγνώστων λοιπών στοιχείων- ξεκίνησε να μεταφράζει τα λόγια στη νοηματική γλώσσα με τον... δικό του τρόπο.

Αμέσως η εμφάνισή του έκανε τον γύρο των social media, με τις γνώμες να διίστανται. Άλλοι λένε πως ζήλεψε τη δόξα του Τζαντζιέ και αυτά που μετέφραζε δεν έχουν καμία σχέση με τη νοηματική γλώσσα και άλλοι ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εθεάθη να «συνομιλεί» στη νοηματική με κάποιον από το κοινό ο οποίος προφανώς γνώριζε τον κώδικα συνομιλίας.

Πάντως, από την πλευρά τους, οι Αρχές της πόλης δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, κάνοντας κάποιους να σκεφτούν πως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ακριβώς... ψεύτικος διερμηνέας, αλλά απλώς υπέρ το δέον ενθουσιώδης στις κινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια