GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νόστιμη δίαιτα για το γραφείο

Συνηθίζαμε να τρώμε πολλά σνακ στη δουλειά, ωστόσο σπάνια σκεφτόμαστε τα οφέλη για την υγεία τους και την θρεπτική αξία για το σώμα μας. Α...

Συνηθίζαμε να τρώμε πολλά σνακ στη δουλειά, ωστόσο σπάνια σκεφτόμαστε τα οφέλη για την υγεία τους και την θρεπτική αξία για το σώμα μας. Αν θέλετε να μείνετε ενεργητική στο χώρο εργασίας, χωρίς να καταστρέψετε τη σιλουέτα σας, αυτά είναι τα κατάλληλα σνακ που πρέπει να έχετε μαζί σας.

1. Σάντουιτς
Χωρίς αμφιβολία, ένα σάντουιτς είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για το μεσημέρι στο γραφείο. Είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ που θα σας κόψει την πείνα χωρίς να σας προσθέσει κιλά. Προτιμήστε ψωμί ολικής αλέσεως, κρέας γαλοπούλας, λαχανικά και βιολογική μουστάρδα. Για τους πιο «μεσογειακούς» τύπους, σάντουιτς με πέστο, φέτα, κρεμμύδι, και ψητές κόκκινες πιπεριές είναι μία γευστική εναλλακτική.

2. Σαλάτα
Η σαλάτα πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Εκτός από γευστική προσθήκη, είναι επίσης μια τέλεια πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών που θα σας κάνει να νιώθετε υγιείς και όμορφοι. Προσπαθήστε να τρώτε σαλάτες με διάφορα φυλλώδη λαχανικά κάθε μέρα για λαμπερά μαλλιά και καθαρό δέρμα. Προτείναι το σπανάκι, το κατσαρό λάχανο και η ρόκα.

3. Κουινόα
Παρά το γεγονός ότι δεν συνηθίζεται για το γραφείο, είναι πραγματικά νόστιμο και καλό για την υγεία σας. Παρέχει στο σώμα σας μαγνήσιο και φυτικές ίνες, προφέροντας επιπλέον ενέργεια για να εκπληρώσετε όλα σας τα καθήκοντα. Είναι επίσης πλούσιο σε πρωτεΐνες. Μπορείτε να πειραματιστείτε συνδυάζοντας το με διάφορα φρούτα, λαχανικά και βότανα.

4. Σούπα
Ίσως φαίνεται παράξενο να φέρετε σούπα στην δουλειά, αλλά αυτό το θρεπτικό γεύμα θα σας κρατήσει μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας σας.  Για το χειμώνα, σούπες από λαχανικά και πολτοποιημένο κρέας θα σας κάνουν να νιώσετε ζεστά και άνετα και ταυτόχρονα θα σας γεμίσουν ενέργεια. 

5. Χούμους
Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να φάνε χούμους για μεσημεριανό γεύμα στην εργασία. Λαχανικά όπως τα αγγούρια, τα καρότα και οι πιπεριές, συνδυάζονται τέλεια με το χούμους. Επιπλέον, είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά που έχουν θετική επίδραση στο σώμα μας. Σίγουρα, αν έχετε μόνο χούμους για το μεσημεριανό σας, δεν θα είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πείνα σας, οπότε συνδυάστε το με φέτες κρέατος ή τυριού για έξτρα πρωτεΐνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια