GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης ζητά ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, η οποία σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, ζητά με επισ...

Την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, η οποία σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, ζητά με επιστολή του προς τον Υπ. Δημοσίας Τάξης ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κος Αναστάσιος Δημοσχάκης. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημοσχάκης ζητά να ανοίξει τόσο το Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων στην Ξάνθη όσο και το να υπάρξει παρέμβαση ώστε και οι τρεις σχολές της Θράκης να αναβαθμιστούν εκπαιδευτικά και ποιοτικά.  

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει
Κ. Υπουργέ,

Διερμηνεύοντας τις σκέψεις, την ανησυχία και τα αισθήματα γενικά των Θρακιωτών, σου εκφράζω από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες για την ουσιαστική, δικαία και απόλυτα εύστοχη Απόφασή σου για την απόδοση της Σχολής Δοκ. Αστυφυλάκων Κομοτηνής στην Ελληνική Αστυνομία, ελεύθερη βαρών και μόνο για λόγους εκπαιδευτικούς. 
Εμείς οι Θρακιώτες, είμαστε φιλότιμοι και δεν ξεχνούμε το καλό! 
Βεβαίως στο καλό, υπάρχει το καλύτερο και στο καλύτερο, το άριστο. Το άριστο για μας είναι: 
1. Η αποκαταστατική Απόφασή σας να επεκταθεί και για το Τμήμα Δοκ. Αστυφ. Ξάνθης και
2. Να σταθείτε Τιμητικά και Εθνικά έναντι των τριών Σχολών της Θράκης προκειμένου να τις αναδείξετε στους ομολόγους σας της Ε.Ε ώστε να μετεξελιχθούν στη συνέχεια και σε Μετεκπαιδευτικά Κέντρα των Οργανισμών ΕUROPOL & FRONTEX στη Νοτιοανατολική Ευρώπη .

Κ. Υπουργέ, είμαι έτοιμος να σου παρέξω κάθε Εμπειρία και Βοήθεια, πιστεύοντας ότι η παρούσα καινοτόμος Πρόταση θα αγκαλιαστεί και από το νέο μας Επίτροπο Δημ. Αβραμόπουλο γνωστό και ευαίσθητο παράγοντα σε ότι αφορά την Πατρίδα του ΟΡΦΕΑ .

Με εκτίμηση 

Αναστάσιος Δημοσχάκης 
Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια