GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τίμησε τον προστάτη της Αγ. Αρτέμιο η Αστυνομία – Εκδηλώσεις σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ (+ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνο...

Τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

Στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. κ. Παντελεήμων, στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε Αρτοκλασία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Στην ανωτέρω εκδήλωση παρέστησαν Πολιτικές και Τοπικές Αρχές της περιοχής, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, της ένωσης αποστράτων αστυνομικών και λοιπό αστυνομικό προσωπικό, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς επίσης και πολίτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια