GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το πάρκινγκ του παιδικού σταθμού είναι... “κατειλημμένο”! Όχημα του ΟΤΕ παρκαρισμένο στον χώρο

Ένα όχημα του ΟΤΕ εντοπίζεται το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται παρκαρισμένο σε χώρο στάθμευσης που έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί τ...

Ένα όχημα του ΟΤΕ εντοπίζεται το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται παρκαρισμένο σε χώρο στάθμευσης που έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των γονιών του Δ΄ Παιδικού Σταθμού στην Ξάνθη. 

Όπως καταγγέλλουν γονείς που προσέρχονται καθημερινά στον παιδικό σταθμό για να παραλάβουν ή να αφήσουν τα παιδιά τους, ο χώρος στάθμευσης είναι μονίμως... κατειλημμένος, ενώ πολλές φορές καταλαμβάνεται από όχημα του ΟΤΕ, όπως συνέβη χαρακτηριστικά την Πέμπτη. 

Μέχρι στιγμής δεν κατέστη εφικτό να διαπιστωθεί το εάν ο χώρος έχει παραχωρηθεί στον ΟΤΕ, αν και ως γνωστόν τα οχήματα της υπηρεσίας συνήθως σταθμεύονται στην περιοχή πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ στην Ξάνθη, αμέσως μετά το Δημαρχείο, ενώ από την πλευρά τους οι γονείς εκφράζουν τα παράπονά τους για το γεγονός πως δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη σε αυτούς θέση στάθμευσης. 

Είναι γεγονός πάντως πως στη συγκεκριμένη περιοχή, κυρίως της ώρες αιχμής, δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, με τους διερχόμενους οδηγούς να δεινοπαθούν προκειμένου να διασχίσουν το εν λόγω δρόμο. Το γεγονός πως από τη μεριά τους γονείς αναγκάζονται προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά τους στον σταθμό να ακινητοποιήσουν συνήθως τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου, αλλά και η εν γένει στενότητα του δρόμου σε συνδυασμό με τα παρκαρισμένα Ι.Χ. δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος σχεδόν καθημερινά δημιουργούν προβλήματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια