GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Ξήλωσε" τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στην Αλεξανδρούπολη και τον πήγε... για πούλημα!

Με έναν τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ αγκαλιά έσκασε μύτη την Παρασκευή το μεσημέρι 22χρονος σε επιχείρηση ανακύκλωσης – περισυλλογής σιδήρο...

tilefonikos_thalamos_klopi
Με έναν τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ αγκαλιά έσκασε μύτη την Παρασκευή το μεσημέρι 22χρονος σε επιχείρηση ανακύκλωσης – περισυλλογής σιδήρου στην Αλεξανδρούπολη!

Παρά το γεγονός ωστόσο πως η κλοπή του θαλάμου έβγαζε μάτι η επιχείρηση τον αγόρασε προκαλώντας την έκπληξη ακόμη και των Αρχών. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον 22χρονο όσο και τον 38χρονο προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης σε  βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. 

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τα ίδια αδικήματα

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 22χρονος αφαίρεσε το τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ, που βρισκόταν σε πεζοδρόμιο της πόλης, προκειμένου να εγκατασταθεί – τοποθετηθεί και ακολούθως τον διέθεσε προς πώληση σε επιχείρηση ανακύκλωσης – περισυλλογής σιδήρου, με προσωρινά υπεύθυνο τον 38χρονο. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην παραπάνω επιχείρηση τμήματα του τηλεφωνικού θαλάμου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΤΕ.   

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 29χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ όπως προέκυψε λειτουργούσε την επιχείρηση στερούμενος σχετικής αδείας. 

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τα ίδια αδικήματα.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια