GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απίθανο ρεκόρ από φοιτητή που έπιασε για πρώτη φορά μπάλα μπάσκετ (+βίντεο)

Ο Γκουστάβο Άνχελ Ταμάγιο, ένας άσχετος με το μπάσκετ ισπανόφωνος φοιτητής στο Κολέγιο Μπράιαν του Τενεσί, έκανε απίστευτα πράγματα μ...

Ο Γκουστάβο Άνχελ Ταμάγιο, ένας άσχετος με το μπάσκετ ισπανόφωνος φοιτητής στο Κολέγιο Μπράιαν του Τενεσί, έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο και κέρδισε υποτροφία 10.000 δολαρίων.

Μέσα σε πραγματική αποθέωση ο Ταμάγιο ευστόχησε διαδοχικά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σε τέσσερις προσπάθειες: Λέι απ, βολή, τρίποντο και σουτ από το κέντρο του γηπέδου θυμίζοντας τον Κόμπε Μπράιαν στα καλύτερα του.

Ο Γκουστάβο Ανχέλ Ταμάγιο δεν είχε πιάσει ποτέ στη ζωή του μπάλα μπάλα του μπάσκετ καθώς το άθλημα με το οποίο ασχολείται είναι το ποδόσφαιρο.

Αρχικά πήρε τη μπάλα και χωρίς καν να τη χτυπάει στο παρκέ έβαλε λίγο άτσαλα το λέι-απ. Πήρε τη μπάλα στήθηκε στη γραμμή των βολών και ευστόχησε αφού η μπάλα γύρισε γύρω αρκετά πάνω στη στεφάνη. Ακολούθησε η βολή από τα 7,24 για τρίποντο που πρώτα χτύπησε στη στεφάνη μετά στο ταμπλό και στη συνέχεια μπήκε μέσα.

Τέλος, έφυγε σφαίρα πήγε πίσω από τη γραμμή της σέντρας και σούταρε ενώ ο κόσμος παραληρούσε. Με τη βοήθεια του ταμπλό η μπάλα μπήκε στο καλάθι και ο Ταμάγιο γνώρισε την αποθέωση.
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια