GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέκρωσε οδική αρτηρία της Ξάνθης λόγω ενός... ατυχούς παρκαρίσματος! Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο

-Πάρκαρε το Ι.Χ.  σε σημείο που προκλήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων  Εκτός κυκλοφορίας τέθηκε το πρωί της Πέμπτης η οδό...

-Πάρκαρε το Ι.Χ.  σε σημείο που προκλήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων 

Εκτός κυκλοφορίας τέθηκε το πρωί της Πέμπτης η οδός Στογιαννίδου στο κέντρο της Ξάνθης λόγω ενός... ατυχούς παρκαρίσματος. 

Ήταν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο στάθμευσε λίγα μέτρα πριν το νέο πάρκινγκ του Επιμελητηρίου Ξάνθης, σε σημείο ωστόσο που δημιουργούσε προβλήματα στην εύρυθμη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων. 

Το Ι.Χ. αποτελούσε σοβαρό εμπόδιο στα υπόλοιπα οχήματα, με τους οδηγούς είτε να “κολλάνε” και να αναγκάζονται να διασχίσουν με την όπισθεν την οδό αναζητώντας άλλον τρόπο να προσεγγίσουν τους πιθανούς προορισμούς τους είτε να δεινοπαθούν στην προσπάθεια να διασχίσουν το επίμαχο σημείο.  

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Τροχαία Ξάνθης η οποία προχώρησε στην αφαίρεση των πινακίδων του οχήματος και στην επιβολή των προβλεπόμενων από τον Κ.Ο.Κ. προστίμων, ενώ η οδός τέθηκε εκτός κυκλοφορίας και τοποθετήθηκαν προειδοποιητικοί κώνοι σήμανσης στη συμβολή των οδών Στογιαννίδη και Βενιζέλου για να αποτρέπεται η είσοδος οχημάτων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια