GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ζήτησαν να “βάψουν” ροζ Δημαρχείο και Ρολόι στην Πλατείας της Ξάνθης για τον καρκίνο του μαστού!

-Εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ' Φίλων Ν. Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου -Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δή...

-Εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ' Φίλων Ν. Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου
-Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα μεριμνήσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει τελικώς ο φωτισμός  

Να... “βαφτεί” για λίγες ώρες ροζ το κτήριο του Δημαρχείου αλλά και το Ρολόι της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη ζήτησε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών κ' Φίλων Ν. Ξάνθης από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνεται την ερχόμενη εβδομάδα. 

Τα μέλη του συλλόγου αιτήθηκαν την παραχώρηση ενός τμήματος της Κεντρικής Πλατείας καθώς και ενός ξύλινου οικίσκου για τις 16 Οκτωβρίου για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ενώ ταυτόχρονα αιτήθηκαν για τέσσερις ώρες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να φωτιστούν με ροζ χρώμα τα δύο κτήρια, ήτοι το Δημαρχείο και το Ρολόι. 

Όπως επισημάνθηκε πρόκειται για μια δράση που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον καρκίνο του μαστού, ενώ στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και τόσο στο Δημαρχείο Αθηνών όσο και στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκτίμησε πως πρέπει να αναζητηθεί μια πιο διακριτική δράση, ενώ ο κ. Δημήτρης Μπένης πρότεινε να αναζητηθεί μια λύση σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες. Τελικώς η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του Συλλόγου, ενώ σχετικά με τη δράση του φωτισμού θα υπάρξει συνεργασία με τις υπηρεσίες ώστε να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση. 

Μπένης Αντιπρόεδρος 
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου ψηφίστηκε ο νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Για τη θέση προτάθηκε από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Δημήτρης Μπένης ο οποίος και εκλέχθηκε ομόφωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια