GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Να λειτουργήσουν άμεσα και οι τρεις Αστυνομικές Σχολές της Θράκης ζητά ο Γιώργος Ντόλιος

-Παρέμβαση του Υφυπουργού Εσωτερικών στον κ. Κικίλια για το φλέγον θέμα των Σχολών  Την επαναλειτουργία και μάλιστα άμεσα και των τρ...

-Παρέμβαση του Υφυπουργού Εσωτερικών στον κ. Κικίλια για το φλέγον θέμα των Σχολών 

Την επαναλειτουργία και μάλιστα άμεσα και των τριών Αστυνομικών Σχολών της Θράκης ζητά ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος όπως ανέφερε μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα αναμένει δημοσίως τη στάση που θα κρατήσει ο αρμόδιος Υπουργός. 

“Έχουν συμβεί μια σειρά πραγμάτων που μας υπενθυμίζουν ότι δεν είναι υπαρκτή η αναπτυξιακή προτεραιότητα της Θράκης και για αυτό το θέμα έχω μιλήσει και με τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά. Τόνισα την επαναφορά της αναπτυξιακής ιδιαιτερότητας της Θράκης στις εθνικές μας προτεραιότητες” σημείωσε ο κ. Ντόλιος, εξηγώντας πως “ήρθε ο κ. Κικίλιας και μίλησε για την σχολή της Ροδόπης, τι γίνεται με το Διδυμότειχο και την Ξάνθη; Φέτος δεν θα υπάρξουν σπουδαστές, αλλά αυτό που ζήτησα και περιμένω να απαντήσει σε αυτό το θέμα ο κ. Κικίλιας είναι του χρόνου με τους πρώτους σπουδαστές που θα εισαχθούν στις Σχολές να λειτουργήσουν άμεσα οι τρεις της Θράκης”. 

Όπως είναι γνωστό με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια η Αστυνομική Σχολή της Κομοτηνής παύει να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και θα τεθεί ξανά σε χρήση. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Ξάνθη όσο και στον Έβρο, με τα εκεί τμήματα να παραμένουν ανενεργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια