GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Δημαρχόπουλος νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Απορριμμάτων – Επικράτησε έναντι του Μίχογλου

-Ο κ. Τάσος Θεοδωρίδης εξελέγη αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο με 6 ψήφους  Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθ...

-Ο κ. Τάσος Θεοδωρίδης εξελέγη αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο με 6 ψήφους 

Νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης εξελέγη το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. 

Παρά το γεγονός πως επισήμως μόνο ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη θέση του προέδρου, το τελευταίο διάστημα αντίστοιχο ενδιαφέρον εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ξάνθης. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΑΝΞ, στο οποίο μετέχουν εκπρόσωποι και των τεσσάρων Δήμων της περιοχής, οι δύο Δήμαρχοι, ήτοι Ξάνθης και Τοπείρου έθεσαν υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου με τον πρώτο να επικρατεί συγκεντρώνοντας 7 ψήφους έναντι 3 του δεύτερου. 

Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των Δήμων Ξάνθης και Μύκης ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Δημαρχόπουλου ενώ υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Μίχογλου ψήφισαν οι εκπρόσωποι των Δήμων Τοπείρου και Αβδήρων. 

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Τάσος Θεοδωρίδης, επίσης από τον Δήμο Ξάνθη, που έλαβε 6 ψήφους. Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν ο Δήμαρχος Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ και ο Μποζ Ραμαδάν με 7 ψήφους. 

Την ερχόμενη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η νέα Διοίκηση του ΣΔΑΝΞ με θέμα αρχικώς τη συζήτηση γύρω από τα χρήματα που καταβάλει ο κάθε Δήμος στον Σύνδεσμο, την ανακύκλωση αλλά και την εν γένει εικόνα που παρουσιάζουν οι Δήμοι της περιοχής στον τομέα της καθαριότητας. 
(περισσότερα σε λίγο)

Δεν υπάρχουν σχόλια