GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσαγωγή και πρόστιμα στην Κεντρική Πλατεία – Έλεγχοι για τα μηχανάκια που τη διασχίζουν!

-Εδώ και καιρό Αστυνομικοί επιβάλουν πρόστιμα σε όσους διέρχονται με μηχανάκια μέσα από την Κ. Πλατεία Στην προσαγωγή μιας οδηγού δίκυ...

-Εδώ και καιρό Αστυνομικοί επιβάλουν πρόστιμα σε όσους διέρχονται με μηχανάκια μέσα από την Κ. Πλατεία

Στην προσαγωγή μιας οδηγού δίκυκλης μηχανής η οποία διέσχισε την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου Αστυνομικοί της περιοχής. 

Είχε προηγηθεί λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στην οδηγό και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που βρίσκονταν στην περιοχή λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον εορτασμό των Ελευθέριων της πόλης, όταν ένας Αστυνομικός βλέποντας την οδηγό με το όχημά της μέσα στον πεζόδρομο της Κ. Πλατείας της ζήτησε τα χαρτιά της. 

Στο αίτημα αυτό του Αστυνομικού η οδηγός αντέδρασε έντονα, με τα αίματα να ανάβουν και τελικώς την ίδια να οδηγείται στο Τμήμα. 

Παράλληλα οι Αστυνομικοί στη θέα οδηγών δικύκλων που διέρχονταν μέσα από την Κεντρική Πλατεία ζητούσαν να ακινητοποιηθούν τα οχήματα, πραγματοποιώντας έλεγχους στα έγγραφα των οδηγών και επιβάλλοντας πρόστιμα και συστάσεις. 

Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των δικύκλων που εισέρχονται στους πεζοδρόμους της Κεντρικής Πλατείας η Αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους, επιβάλλοντας αντίστοιχα πρόστιμα, ωστόσο το φαινόμενο δεν φαίνεται να έχει ατονίσει πλήρως.

Από την πλευρά τους οι δικυκλιστές που εισέρχονται με τα οχήματά τους στην περιοχή, αλλά και σε άλλους πεζοδρόμους της πόλης στέκονται στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στους δρόμους της πόλης, μετά και την ενοποίηση των πλατειών, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει επανακαθορισμός των οδικών αρτηριών που τα τελευταία χρόνια μετατράπηκαν σε πεζόδρομους, ώστε να δοθούν και πάλι σε χρήση για τα οχήματα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. 

Το πρόβλημα φυσικά χρίζει βαθύτερης και ουσιαστικότερης αντιμετώπισης, ενώ κατά καιρούς αντίστοιχα περιστατικά διεγείρουν πλήθος σχολίων και από τις δύο πλευρές του νομίσματος χωρίς μέχρι και σήμερα ωστόσο να έχει βρεθεί λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια