GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων από τον ΦΟΞ

Την περασμένη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και μετά από πρόσκληση του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ο ...

Την περασμένη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και μετά από πρόσκληση του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ο Φ.Ο.Ξ. πήρε το παγουρίνο του και πήγε σχολείο! 

Οι εθελοντές του Φ.Ο.Ξ. που παρεβρέθηκαν στο Σχολείο ενημέρωσαν τα παιδιά για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα ζώα, για την σημασία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου σε αντίθεση με την αγορά κατοικιδίων ζώων από pet shops και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υιοθεσία ενός κατοικίδιου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν κάποιες εικόνες με ζώα και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να δουν εκπαιδευτικά βιντεάκια ευαισθητοποίησης, να παίξουν και να ζωγραφίσουν μαζί μας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Εύη Στυλιανίδου καθώς και όλους τους Δασκάλους που μας υποδέχθηκαν και έδωσαν το καλό παράδειγμα στα παιδιά διδάσκοντας και ενθαρρύνοντας το σεβασμό προς τα ζώα. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δασκάλα και τα παιδιά της Δευτέρας Τάξης Δημοτικού για την πρωτοβουλία τους να καλέσουν τον Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων. 

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του 13ου Δημοτικού Σχολείου να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων."
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια