GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θ. Μίχογλου: “Δεν έχω προσωπικά με τον Δημαρχόπουλο! Υπερασπίζομαι τους δημότες μου”

Τα πράγματα στη θέση τους, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από τις σχέσεις του ιδίου με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. ...

Τα πράγματα στη θέση τους, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από τις σχέσεις του ιδίου με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο θέλησε να βάλει ο κ. Θωμάς Μίχογλου, Δήμαρχος Τοπείρου. 

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, ανέφερε πως η όποια κόντρα φάνηκε να υπάρχει ανάμεσα στους δύο Δημάρχους δεν ήταν επί προσωπικού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “δεν θέλω να τα βάλω με κανέναν Δημαρχόπουλο και το λέω αυτό γιατί κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα προσωπικό μεταξύ μας. Δεν έχω προσωπικά με τον Δημαρχόπουλο. Εγώ πρέπει να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των συνδημοτών μου”. 

Όπως εξήγησε ο κ. Μίχογλου, “δεν είχα κανένα δόλο στο να διεκδικήσω την Προεδρία. Απλώς ακολούθησα την απαίτηση της τοπικής μου κοινωνίας. Εμένα με ενδιαφέρουν τα προβλήματα των δημοτών μου, τα σκουπίδια που παίρνουμε τόσα χρόνια και δεν υπάρχει αντισταθμιστικό όφελος”, ενώ παράλληλα τόνισε πως πλέον ο Δήμος θα διεκδικήσει ένα τέτοιου είδους όφελος καθώς όπως σημειώνει με νόημα ο κ. Μίχογλου “τόσα χρόνια χάθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, και ο Δήμος ζημιώθηκε”. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Τοπείρου τόνισε πως “ο κ. Δημαρχόπουλος ήθελε να πάρει τα πάντα στον Σύνδεσμο. Δεν μπορείς να έχεις και την Προεδρία και την Αντιπροεδρία. Να έχει και την εκτελεστική επιτροπή και εμείς να μην λαμβάνουμε γνώση. Εφόσον υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια