GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα “θρανία” οι Αστυνομικοί του Έβρου για τον Έμπολα – Υγειονομικό προσωπικό στα σύνορα

-Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαλέξεις σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη  Στα... θρανία βρέθηκαν για λίγες ώρες την Τρίτη οι ...

-Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαλέξεις σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη 

Στα... θρανία βρέθηκαν για λίγες ώρες την Τρίτη οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στον Έβρο, και πιο συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη, με στόχο να ενημερωθούν για τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του ιού Έμπολα. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργάνωσε τρεις διαφορετικές διαλέξεις με κύριο στόχο την ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού σχετικά με τον ιό EBOLA και την λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του.  

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη 30 υγειονομικών σε σημεία που υπάρχουν πολλοί λαθρομετανάστες 

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από ιατρούς (παθολόγο - ψυχίατρο) και ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας και τις παρακολούθησε το σύνολο του προσωπικού των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. 

Ανάλογες διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον προκειμένου να ενημερωθεί και το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό της Περιφέρειας, όπως αναφέρει η Αστυνομία. 

Πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού 
Την ίδια στιγμή το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη την πρόσληψη 30 υγειονομικών υπαλλήλων οι οποίοι θα μεταβούν στα σημεία που παρατηρείται αυξημένη είσοδος παράνομων μεταναστών, μεταξύ των οποίων και η περιοχή του Έβρου. 

Η δράση αυτή αποσκοπεί, όπως αναφέρει το Υπουργείο, στον έλεγχο των εισερχόμενων ώστε να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα του ιού. 

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται και η εκπαίδευση του προσωπικού που υπηρετεί στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών ενώ θα πραγματοποιηθούν και ασκήσεις στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων του ιού Έμπολα, σε συνεργασία με το  ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΕΠΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια