GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Πήρε τα βουνά" για... πέντε ώρες ο Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης (+ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης) πραγματοποίησε μια μικρής δυσκολίας πορεία στο δασικό μο...

Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης) πραγματοποίησε μια μικρής δυσκολίας πορεία στο δασικό μονοπάτι που συνδέει τα ορεινά χωριά Καλλιθέα και Μαργαρίτι. 

Συμμετείχαν 26 άτομα -μεταξύ των οποίων και 6 παιδιά - ενώ για αρκετούς η παρουσία τους αποτέλεσε και την πρώτη επαφή με την ορειβασία. Η συνολική διάρκεια της πορείας, με τα απαραίτητα διαλείμματα, ήταν 5 ώρες.  Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, με αρκετά υψηλή θερμοκρασία για την εποχή και συνετέλεσε στην όμορφη γεύση που έμεινε στους συμμετέχοντες...

Για το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου, ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης διοργανώνει εκδρομή στη Νότια Βουλγαρία, όπου θα περπατήσουμε στην οροσειρά της Ροδόπης. Η διαμονή θα γίνει στο χωριό Arda, σε υψόμετρο 1100μ,  μόλις 140χλμ από την Ξάνθη, στο Σπίτι Οικο-διαμονής “IZVORAΤ” (πηγές).
Η περιοχή του Arda, στην καρδιά της Οροσειράς της Ροδόπης, είναι βραβευμένη ως η ομορφότερη περιοχή της Βουλγαρίας για πεζοπορίες, σε καλοσημαδεμένα μονοπάτια !!

Πληροφορίες - Εγγραφές στο 6972003910 (Γιάννης Χαραλαμπίδης) και στη σελίδα του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης www.eosx.gr.

Επισκεφτείτε μας και στο facebook www.facebook.com/eosxanthis


Δεν υπάρχουν σχόλια