GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ψάχνει στέγη (;) το ΚΕΠ του Δήμου Ξάνθης – Εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς σε δημοτικό ακίνητο

-Πρόκειται για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρίσκεται επί της οδού Ανατολικής Θράκης  Το ενδεχόμενο μεταφοράς το Κέντρου Εξυπηρέ...

-Πρόκειται για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρίσκεται επί της οδού Ανατολικής Θράκης 

Το ενδεχόμενο μεταφοράς το Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ξάνθης που βρίσκεται επί της οδού Ανατολικής Θράκης εξετάζεται μετά από σχετική πρόταση που υπέβαλε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Αγκόρτσας. 

Πρόκειται το ΚΕΠ το οποίο στεγάζεται σε οικοδομή και για το οποίο ο Δήμος καταβάλει μίσθωμα, της τάξεως περίπου των 800 ευρώ σήμερα, χρήματα για τα οποία λαμβάνει επιδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως εξήγησε ο κ. Απόστολος Αγκόρτσας μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, ήδη έχει καταθέσει σχετική πρόταση στον Δήμαρχο για τη μεταφορά των υπηρεσιών στην Κεντρική Πλατεία και πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό κτήριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Εμπορική Τράπεζα. 

“Έχει ενημερωθεί ο Δήμαρχος απλώς εξετάζεται το όφελος που μπορεί να έχει ο Δήμος από το ενδεχόμενο το εν λόγω ακίνητο να μισθωθεί σε ιδιώτη” εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως “εάν εισπράττουμε περισσότερα από το ενοίκιο που καταβάλουμε για το ΚΕΠ τότε θα το αφήσουμε”. 

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ξάνθης αριθμεί σήμερα δύο ΚΕΠ, τα οποία δεν στεγάζονται σε δημοτικά ακίνητα, ενώ όπως τονίζει σχετικώς ο κ. Αγκόρτσας για τον λόγο αυτό υπάρχει αντίστοιχη επιδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. “Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η στάθμευση, αλλά και το γεγονός πως στο εν λόγω ακίνητο είχαμε δύο φορές πρόβλημα αποχέτευσης και μάλιστα πολύ σοβαρό. Το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί ένα κτήριο κεντρικό ωστόσο εάν είναι του Δήμου δεν θα υπάρξει επιδότηση από το Υπουργείο και το λειτουργικό κόστος θα βαρύνει αποκλειστικά τον Δήμο” προσθέτει ο Αντιδήμαρχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια