GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανήλικοι προσπάθησαν να κλέψουν λεφτά και κινητό από 59χρονο στην Ορεστιάδα - Τράπηκαν σε φυγή

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, απόπειρα ληστείας σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, που διαπρά...

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, απόπειρα ληστείας σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, τη Δευτέρα (6-10-2014) το απόγευμα, στην πόλη της Ορεστιάδας.  

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εξιχνιάστηκαν επίσης δύο διαρρήξεις σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το ίδιο απόγευμα στην Ορεστιάδα.  

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν τη Δευτέρα (6-10-2014) το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπές, τετελεσμένη και σε απόπειρα.  

Ειδικότερα, οι δράστες, τη Δευτέρα το απόγευμα, προσέγγισαν τον 59χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, απαίτησαν από αυτόν να τους παραδώσει χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο, πλην όμως αυτός αντιστάθηκε και οι δράστες   τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ενήργησαν εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.   

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δυο ημεδαποί, το ίδιο απόγευμα, διέρρηξαν δύο οικίες στην Ορεστιάδα, αφαιρώντας από τη μια το χρηματικό ποσό των 200 Ευρώ. 

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια