GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 56η Αρχική Σχολή Προσκοπικής Τεχνικής των Προσκόπων στην Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο δάσος της Ροδόπης στην Περιοχή της Νυμφαίας από τις 11 μέχρι 12 Οκτωβρίου 2014 η  56η Αρχική Σχολ...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο δάσος της Ροδόπης στην Περιοχή της Νυμφαίας από τις 11 μέχρι 12 Οκτωβρίου 2014 η  56η Αρχική Σχολή Προσκοπικής Τεχνικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Σκοπός της Εκπαίδευση ήταν να προσφέρει μια γενική - εισαγωγική γνώση στα ενήλικα στελέχη για την Προσκοπική Κίνηση και για το σημαντικό ρόλο τους σ’ αυτή και να επιβεβαιώσει την πληρότητα των γνώσεων των νέων Ενηλίκων Στελεχών σε θέματα προσκοπικής τεχνικής, γνώσεις και ικανότητες, που καθιστούν τη ζωή στο ύπαιθρο ελκυστική, άνετη και ασφαλή τόσο για τα ίδια τα Ενήλικα Στελέχη, όσο και για τα Τμήματα τους. 

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 16 Ενήλικες Εθελοντές και από τους πέντε νόμους της Περιφέρειας μας και διεύθυνε ο Περιφερειακός Έφορος Α.Μ.Θ.  κ. Σ. Στόικος συνεργασία με εκπαιδευτές της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ποδηλατικό Σύλλογο Κομοτηνής "Θράκα Ιππέα" που μας που μας εκπαίδευσε για την χρήση του ποδηλάτου ως μεταφορικό μέσο στις εκδρομές με τα τμήματα μας, αλλά και μας συνόδευσε στην ποδηλατική μας διαδρομή. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κομοτηνής για την παραχώρηση των ποδηλάτων.
Από την Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια