GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ένας πωλούσε, οι άλλοι αγόραζαν – Χειροπέδες σε 4 για ναρκωτικά στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-10-2014) το βράδυ, στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδ...

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-10-2014) το βράδυ, στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 19, 17, 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, διότι ο ένας από τους 17χρονους, διέθεσε στους υπόλοιπους τρεις, έναντι χρηματικής αμοιβής, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 52,5 γραμμαρίων. 

Στην κατοχή των τριών δραστών ηλικίας 19, 17 και 16 ετών βρέθηκε και κατασχέθηκε η παραπάνω συσκευασία με την ακατέργαστη κάνναβη, ενώ στην οικία του 17χρονου, που κατηγορείτε για πώληση ναρκωτικών, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ το οποίο επίσης κατασχέθηκε. 

Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες, εκτός από τον 17χρονο που κατηγορείται για κατοχή και αγορά ναρκωτικών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια