GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεβε Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Κομοτηνή – Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν, τη...

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν, τη Δευτέρα (6-10-2014) τις πρωινές ώρες, στην πόλη της Κομοτηνής. 

Συνελήφθη τη Δευτέρα (6-10-2014), το πρωί, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένη και σε απόπειρα.    

Αναλυτικότερα, ο 40χρονος, τη Δευτέρα (6-10-2014), τις πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 40χρονος, λίγη ώρα νωρίτερα, διέρρηξε άλλο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από αυτό. 

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια