GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανήλικος διέρρηξε 19 Ι.Χ. και 2 επιχειρήσεις στην Κομοτηνή – Έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών!

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός  Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε επίσης Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης για διακεκριμένες κ...

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός 
Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε επίσης Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης για διακεκριμένες κλοπές 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δεκαεννέα (19) διαρρήξεις οχημάτων και επιχειρήσεων, που είχαν διαπραχθεί, από 23-9-2014 έως 19-10-2014, στην πόλη της Κομοτηνής.  

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη τη Δευτέρα (20-10-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. 

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην πόλη της Κομοτηνής, δεκαεπτά (17) οχήματα και δύο (2) επιχειρήσεις. 

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά :
το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ
1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
1 tablet
1 ράδιο - cd
3 κινητά τηλέφωνα
διάφορα έγγραφα
ροφήματα και τρόφιμα 

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 56,50 ευρώ και ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, την 12-8-2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν, για διακεκριμένες κλοπές και έκτοτε αναζητούνταν, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης για το ίδιο αδίκημα.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια