GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλήψεις σε Κομοτηνή και Καβάλα για λαθραία -Βρέθηκαν τσιγάρα, ποτά και 1,5 κιλό καπνού (+ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν 67 πακέτα τσιγάρων, 1,5 κιλό καπνού και 8 φιάλες αλκοολούχων ποτών  Συνελήφθησαν την Παρασκευή (17-10-2014), στην Κομοτην...

Κατασχέθηκαν 67 πακέτα τσιγάρων, 1,5 κιλό καπνού και 8 φιάλες αλκοολούχων ποτών 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (17-10-2014), στην Κομοτηνή και σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, μία 45χρονη και ένας 41χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. 
  
Αναλυτικότερα: 
Την Παρασκευή το μεσημέρι, στον Ξεριά Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι κατείχε στην οικία του, 1,5 κιλό καπνό, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και μία ζυγαριά. 
Την Παρασκευή το απόγευμα, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν την 45χρονη, διότι βρέθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνη, 67 πακέτα τσιγάρων και 8 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων, οι φιάλες αλκοολούχων ποτών, η ποσότητα καπνού και η ζυγαριά.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια