GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Μελά, 110 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - Γνώση και Δράση", διοργάνωσε στις 12 Οκτωβρίου 2014, εκδήλωσ...

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - Γνώση και Δράση", διοργάνωσε στις 12 Οκτωβρίου 2014, εκδήλωση μνήμης προς τιμή του Μακεδονικού Αγώνα και του Ήρωα Παύλου Μελά, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 110 χρόνων από το θάνατό του.

Ο Σύλλογος που δραστηριοποιείται στον τομέα την ανάδειξης της ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς, πραγματοποίησε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, προβολή της ομώνυμης αφιερωματιτικής ταινίας, ενώ προηγήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού και σύντομες ιστορικές αναφορές από μέλη του Συλλόγου.
Επίσης ανάλογες προβολές πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο την επόμενη ημέρα (13 Οκτωβρίου), ανήμερα της επετείου θανάτου του Ήρωα, για τους μαθητές Γυμνασίων της πόλης.

Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις ήταν ελεύθερη, ενώ προσφέρθηκαν δωρεάν αναψυκτικά στους θεατές, καθώς και σελιδοδείκτες με το έμβλημα του Συλλόγου στους μαθητές.

Οι "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ" ευχαριστούν θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους, όπως παρακάτω:

1. Ορθόδοξο Ίδρυμα "Απόστολος Βαρνάβας", για την άδεια δημόσιας προβολής της ταινίας.
2. Το Δήμο Διδυμοτείχου, για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2014 για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
3. Το χορηγό επικοινωνίας Radio Maximum 93,6 για τη συμβολή του στον τομέα ενημέρωσης και προβολής της εκδήλωσης.

Οι "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ" συνεχίζουν τις δράσεις τους, με ανάδειξη ιστορικών γεγονότων και προσωπικοτήτων, με προβληματισμό, με καινοτομία 
και πρώτα από όλα με Αγάπη για την ιστορία και την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια