GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης

Στο πλαίσιο της «1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης, από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 στο Κλειστό ...

Στο πλαίσιο της «1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης, από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Έκθεσης παράλληλες εκδηλώσεις. Κορυφαία εκδήλωση είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 με την παρουσίαση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της ξανθιώτικης κουζίνας, από την διεθνούς φήμης chef της Πόλης κα. Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν δύο (2) banners που θα προβάλλουν τα ξανθιώτικα προϊόντα.

Ένα banner με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει η κα. Εκμεκτσίογλου και τα οποία θα διαφημιστούν από την ίδια αλλά και τα μέσα ενημέρωσης που θα καλύψουν την εκδήλωση. Μοναδική «υποχρέωση» για τις εταιρείες αυτές είναι να έχουν στην Έκθεση περίπτερο 10 τ.μ., αξίας 578€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Μείον όμως την επιδότηση του Επιμελητηρίου, για τα μέλη του, που ανέρχεται στα 221€ για τα 10 τ.μ., το καθαρό ποσό το οποίο θα καταβάλλουν είναι 357€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Στο δεύτερο banner, το οποίο επίσης θα προβληθεί τηλεοπτικά, θα φιλοξενηθούν εκλεκτά και διακεκριμένα προϊόντα της Ξάνθης, με μοναδική «υποχρέωση», εκτός από τα δείγματα, να υπάρχουν «προσφορές» προς διάθεση του κοινού, σύμφωνα με τη δυνατότητα κάθε εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ξάνθης, κα. Σοφία Τσελεπίδου, τηλ.: 2541022533 & 2541025105 (εσωτ. 5).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια