GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το workout που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά των διακοπών

Ένα γυμνασμένο σώμα υπακούει πάντα στην αρχή της αναστρεψιμότητας. Η αρχή αυτή μας διδάσκει ότι τα αποτελέσματα της άσκησης χάνονται όταν ...

Ένα γυμνασμένο σώμα υπακούει πάντα στην αρχή της αναστρεψιμότητας. Η αρχή αυτή μας διδάσκει ότι τα αποτελέσματα της άσκησης χάνονται όταν αυτή διακοπεί, και οι διακοπές είναι μία περίοδος όπου η προπόνηση σταματά. 

Παράλληλα με την παύση της προπόνησης, συνήθως, χαλαρώνει και ο αυτοέλεγχος στη διατροφή, και έτσι τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί σιγά σιγά «παρακμάζουν». Ωστόσο υπάρχει ο τρόπος ώστε να διατηρηθείτε σε φόρμα. Ένα 20λεπτο πρόγραμμα είναι αρκετό για να συντηρήσει ό,τι έχετε «χτίσει» και να μπείτε ξανά σιγά-σιγά στη fitness ρουτίνα σας.

1η άσκηση: Μονόζυγο - κάντε το maximum των επαναλήψεων που μπορείτε (οι γυναίκες που είναι πιο αδύναμες μπορούν να κάνουν σε ένα χαμηλότερο μονόζυγο, ώστε να ακουμπούν το ένα πόδι στο έδαφος)

2η άσκηση: Συνεχόμενα άλματα από θέση καθίσματος με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων – 12 επαναλήψεις

3η άσκηση: Push ups – κάντε το maximum των επαναλήψεων που μπορείτε (οι γυναίκες που είναι πιο αδύναμες να ακουμπούν τα γόνατά τους στο έδαφος)

4η άσκηση: Συνεχόμενα άλματα από θέση καθίσματος με πόδια ανοιχτά (περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων) – 12 επαναλήψεις

5η άσκηση: Εκτάσεις ώμων στο πλάι με αλτήρες – 12 επαναλήψεις (αν δεν έχετε αλτήρες στις διακοπές, μπορείτε να κρατάτε στα χέρια άλλα αντικείμενα π.χ. μπουκάλια με νερό)

6η άσκηση: Κοιλιακοί στο έδαφος – 30 επαναλήψεις

7η άσκηση: Ραχιαίοι στο έδαφος – 25 επαναλήψεις

Κάνετε τη μία άσκηση μετά την άλλη χωρίς διάλειμμα και στο τέλος του κύκλου των 7 ασκήσεων κάνετε διάλειμμα 60΄΄. Επαναλάβετε τον ίδιο κύκλο για 3 ή 4 φορές ανάλογα με το επίπεδό σας.

Σε 20 λεπτά θα έχτε εκτελέσει ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που μπορεί να πραγματοποιηθεί όπου και αν είστε, χωρίς καθόλου εξοπλισμό, το οποίο θα διατηρήσει τη φυσική κατάσταση που έχετε κερδίσει! Δοκιμάστε το !

Δεν υπάρχουν σχόλια