GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΟΑΕΔ: Ανοιχτή η εφαρμογή για το voucher 12.000 θέσεων εργασίας

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον για όλους τους ενδιαφερόμενους η εφαρμογή για υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ Voucher 2014 στην ε...

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον για όλους τους ενδιαφερόμενους η εφαρμογή για υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ Voucher 2014 στην ειδική ηλεκτρονική ιστοσελίδα.

Το συγκεκριμμένο πρόγραμμα υλοποιείται για πρώτη φορά, και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 20 Σεπτεμβρίου στην ειδική ηλεκτρονική ιστοσελίδα http://youthguarantee.ypakp.gr.

Πρόκειται για την πρώτη δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία».

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα voucher «Επιταγη εισόδου για ανέργους απο 18 έως 24 ετών» απευθύνεται στην αγορά εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις συνολικά 12.000 εγγεγραμένων του ΟΑΕΔ.

Από τους 12.000 νέους που θα καταρτιστούν και θα εργαστούν μέσω του πρόγραμματος voucher youth guarantee, οι 3.000 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ και 9.000 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα voucher προσφέρει στους ωφελούμενους θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις ενώ παράλληλα το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λαμβάνουν οι ωφελούμενοι ανέρχεται σε 2410 ευρώ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2240 για τους αποφοίτους υποχρεωτικής , δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια