GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Ακροβατικά” στο Δημοτικό Πάρκινγκ της Ξάνθης – Πήδηξε σε κιγκλίδωμα σκαλιών με πατίνια (+VIDEO)

-Νεαροί από τη Ρουμανία επιχείρησαν το ακροβατικό μέρα μεσημέρι στην πόλη της Ξάνθης  Το προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στη...

-Νεαροί από τη Ρουμανία επιχείρησαν το ακροβατικό μέρα μεσημέρι στην πόλη της Ξάνθης 

Το προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στη μέση των σκαλιών πάνω ακριβώς από το κλειστό Δημοτικό Πάρκινγκ της Ξάνθης “καβάλησε” με τα πατίνια του νεαρός το πρωί της Πέμπτης, επιχειρώντας ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ακροβατικό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. 

Ο νεαρός φορώντας πατίνια ανέβηκε στο πάνω μέρος του πάρκινγκ στο ύψος των σκαλιών που καταλήγουν επί της οδού Κωνσταντίνου Μπένη, επιθεωρώντας αρχικά τον χώρο τον οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιήσει λίγη ώρα αργότερα. 

Σύμφωνα με πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμάνο, τον οποίο συνόδευαν και άλλοι νεαροί, που λίγο μετά τις 12.00 άρχισε τα... ακροβατικά! Έχοντας στα πόδια του τα πατίνια, πήρε φόρα και πήδηξε πάνω στο κεντρικό κιγκλίδωμα των σκαλιών καταλήγοντας στο οδόστρωμα, διατρέχοντας ωστόσο σοβαρό κίνδυνο ο ίδιος και εγκυμονώντας επικίνδυνες εκπλήξεις για τους ανυποψίαστους περαστικούς. 

Ο νεαρός προχώρησε σε μερικές προσπάθειες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα, ενώ από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, μιας και κατέληξε στο οδόστρωμα από το οποίο διέρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα. 

Αντίστοιχα ακροβατικά είναι γεγονός ότι επιχειρούν αρκετοί νεαροί στην περιοχή, ενώ στο ίδιο ακριβώς σημείο πριν από λίγο καιρό νεαρός κατέβηκε το ίδιο κιγκλίδωμα με το ποδήλατό του, καταλήγοντας στο έδαφος με φθορές στο πρόσωπο και το σώμα, ωστόσο συνέχισε ακάθεκτος μέχρι  να ικανοποιήσει την επιθυμία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια